torstai 6. kesäkuuta 2013

Seuranta 5/2013

Tässä toinen seurantaraporttini, yleisesti kuukausi on mennyt taloudellisesti huonosti, olen käyttänyt paljon rahaa lähinnä itseeni. Positiivisena asiana oli hiusten leikkaus, jonka sain 18 eurolla Unikassa opiskelijatyöntä, voin suositella myös laadullisesti. Lisäksi käynti Amsterdamissa rokotti lompakkoa, vaikka lennot ja majoitus olikin hoidettu muuta kautta.

Onneksi kesälomat (ja kesälomarahat) lähenevät ja saan käännettyä suunnan taas positiiviseksi. Olen myös tehnyt muutamia pidemmän aikavälin investointeja, jotka maksavat itsensä takaisin pikkuhiljaa.

Vuoden 2013 seuranta


Tällä hetkellä arvot ovat (muutokset kuukaudessa):

Yhteensä: 4 826,55 € (Muutos: +6,38 %, Tuotto: -0,31 %)
Osakkeet: 555,00 € (Muutos: +45,30 %, Tuotto: -2,57 %)
Tavoitetta jäljessä: 173,45 €

Pohdintoja

Tavoitetta olen hieman jäljessä ja osakesalkku näyttää tällä hetkellä punaista, mutta matka on vielä alussa ja saan nyt osteltua halvemmalla. Kesän aikana 5000 euron vararahastoni täyttyy ja pääsen tekemään indeksirahasto-ostoja täydellä teholla, tuntuu hienolta!

Sain muuten Hypolta todella hyvän lainatarjouksen markkinatilanteeseen nähden, kerron siitä ehkä myöhemmin eri postissa, mutta lainamäärä nousi 232t euroon ja marginaali olisi 1,4 %. Nyt asuntojen etsintään uutta vaihdetta silmään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti