torstai 22. toukokuuta 2014

Taas on koodattu rahan kiilto silmissä

Yleensä kerran vuodessa minulle iskee valtava koodausinto, jolloin minun on suorastaan pakko toteuttaa joku rahaan liittyvä palvelu, se liittyy Bitcoiniin.

Tällä kertaa sain sovelluksen täysin valmiiksi ja toimivaksi, nyt vain puuttuu riskirahoitus ja läpilyönti uudella markkina-alueella, jossa ei juurikaan ole varteenotettavia kilpailijoita. Arvioisin että fiksuun markkinointikampanjaan tarvittaisiin noin 2000 - 3000 euroa, pelkästään omaa rahaa en haluaisi tähän niin paljoa laittaa, koska ei tämä niin hyvä idea ole.

Idea selviää vierailemalla sivustolla osoitteessa www.bitcoinstash.net, täydennän mahdollisesti tähän blogikirjoitukseen enemmän tietoa myöhemmin.

PS. Blogi on jäänyt taas taka-alalle, mutta paljon on taas ehtinyt tapahtua sillä välin, katsotaan saanko intoa päivittämään tilannettani tänne blogiin.

PSS. Laittakaahan palautetta tai kysymyksiä, niitä ei koskaan saa liikaa.

6 kommenttia:

 1. Viime vuonna käytit Nordea lyhennysjoustoa.(blogisi elokuu 2013) Antaako Nordea lyhennysjouston vain limiittinä (jolloin ainoastaan esim .lainan lyhennykset kirjautuvat "limiitin syömisenä)vai saako ko. prosenttiosuuden käyttöön ns. lainana,jolloin prosenttiosuuden voisi käyttää vaikka sijoittamieen ,tuottojen hankimiseen.? nimim.tiedosta kiitollinen

  VastaaPoista
 2. Käsittääkseni lyhennysjoustoa saa vain "pikkuhiljaa", eli lainan lyhennysosuuden verran joka kuukausi. Itse sain 10% lainan määrästä joustoa käyttöön, mutta muistaakseni sitä saisi kohtuu helposti myös enemmän.

  VastaaPoista
 3. Hei Tumppi, blogisi osui silmääni ja luinkin sitä lävitse mielenkiinnolla. Oletko sijoittanut binäärioptioihin tai kuullut niistä?

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Binary trading Is the best way to make money from online. Past 5 years I'm working binary trading and earning well. 1st time i'm lose a lots of money. Because this time I'm not find any good trading company. After lose I'm hardly find for a good trading company and find a blog: www.traderever.com The blog will change my life. For the blog Info I'm earning well.

  VastaaPoista