perjantai 16. huhtikuuta 2010

Nyt on millä sijoittaa

Seuraavat pari kuukautta minulla on hieman normaalia enemmän rahaa tehdä sijoituksia, syinä tähän ovat:
  • Lainani korko on nyt kaikkien aikojen minimissä (1% (0,3% marginaali ja 0.7% 3kk euribor)
  • Lomarahat tulevat kesäkuussa ja ei varattuja ulkomaanmatkoja (kyllä olen sinkku niinkuin joku totesikin avauspostini kommenteissa)
  • Suuret ostokset on hoidettu pitkäksi aikaa kuntoon
  • Palkantarkastukset Toukokuussa (palkka tuskin laskee?)
  • Paljon edullisia aktiviteetteja tarjolla kesäisin
Nämä ns. ylimääräiset rahat olen päättänyt sijoittaa hieman normaalia suuremmalla riskillä kuin normaali suunnitelmani on (70% osakkeita 30% korkoja), myös eduskunnassakin keskusteltu keskimääräisen eliniän nousu rohkaisee minua irrottelemaan ja ostamaan suhteella (90/10) seuraavina kuukausina.

Nordnetin tunnukseni ovat nyt vihdoin matkalla, vaikkakin jotain ongelmia siellä on ollut kuin näin pitkään kesti prosessi, liekkö hintojen nousun aiheuttama härdelli ollut syyllinen?

Päivitin myös sivun oikeaan reunaan viimeisimmät tilanteet salkussani, pyrin siis aina päivittämään palkkapäivänäni (15. päivä kyseistä taulukkoa). Mukavaa kesän odotusta kaikille lukijoille! :)

1 kommentti:

  1. Itselläni on sama tilanne - kesä ja kesälomarahat lähestyvät ja voisin mätkäistä kunnon potin sijoituksiin vaikka heti. Toisaalta ääni sisälläni suosittelee kärsivällisyyttä. Kurssit saattavat heilahdella lähiaikoina tarjoten hyviä ostopaikkoja, joita varten haluan säilyttää pientä käteiskassaa.

    VastaaPoista